Tuesday 26 October 2010

utanma söyle!

herkese selam! iyi haftalar.

bu hafta aradığımız eğlenceli karışık kaset konusunu bulmuş gibiyiz. üstelik bir ilk olarak dışarıdan karışık kaset konsepti aldık. evet sevgili orkuna teşekkürler tekrar. ve buradan çıkardığımız sonuç: karışık kaset fabrikası is back! yani çekinmeyin, aklınıza gelen konseptleri söyleyin, ben de karışık kasetinizi yapayım.

gelelim konumuza. bu hafta karışık kasetimizin ismi utanma söyle! dinlemeyi sevdiğimiz, ama sevdiğimizi söylemekten utandığımız şarkılardan oluşacak karışık kaset bu hafta. bir nevi itiraf köşesi. hep katılım tam katılım istiyorum bu karışık kasette. hatta şarkınızı yazarken yanında itirafınızı da yazın, afişe edeceğim herkesi programda :)

utanma söyle'nin tartışması karışık kasetin facebook sayfasında başladı bile. kaçıranlar için şimdiden aday listesine girmiş bazı şarkıları yazayım, katılımda tekrar olmasın:

britney spears - ...baby one more time
bon jovi - living on a prayer
spice girls - wannabe
robbie williams - angels veya love supreme
roxette - it must have been love
hanson - mmmmbop
backstreet boys - i want it that way
samantha fox - touch me
billy ray cyrus - achy breaky heart
right said fred - too sexy
ace of base - all that she wants
modern talking - brother louis


gibi gibi.... evet katılımları bekliyorum. perşembe gecesi herkesin itirafları havada uçuşacak!

p.s. konu çok öznel bir konu, o bakımdan şarkıların genel cheesy (dandiriklik dedim buna) kavramında olması gerekiyor. şimdi 25 milyon kopya satmış britney spears var, biz kimiz de utanıyoruz, di mi :)

sevgiler.